tiistai 15. marraskuuta 2011

Yhteistoimintaa venäläisten kanssa Saimaan kanavalla

Lappeenrannan Killan syysvuosikokous pidetään sunnuntaina 20. marraskuuta klo 14.00 Lappeenrannan kaupungintalon valtuustosalissa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokousesitelmän ”Yhteistoimintaa Saimaan kanavalla venäläisten kanssa” pitää DI Seppo Koivupuro. Esitelmän jälkeen käydään yleisökeskustelu. Tervetuloa!

Yhteistoimintaa venäläisten kanssa Saimaan kanavalla
DI Seppo Koivupuron esitelmä Lappeenrannan Killan syysvuosikokouksessa 20.11. klo 14 Lappeenrannan kaupungintalon valtuustosalissa (Villimiehenkatu 1)

Uusi Saimaan kanavan vuokrasopimus on nyt ratifioitu sekä Suomen Eduskunnassa että Venäjän Duumassa, ja se astuu voimaan lähiaikoina. ”Ystävyyden kanava” on ollut paitsi liikenneväylä, myös kahden eri hallintokulttuurin kohtauspaikka. Vaikka molempien maiden kanavavaltuutetut ovat toimineet hyvässä yhteisymmärryksessä, aina se ei ole riittänyt estämään hankaluuksia Venäjän muiden viranomaisten kanssa.

Yhteistoiminnasta venäläisten kanssa Saimaan kanavalla kuulemme Killan syysvuosikokouksessa 20.11. klo 14. Esitelmän pitää DI Seppo Koivupuro. Koivupuro on työskennellyt Saimaan kanavan parissa vuodesta 1960. Kanavan rakentamisen aikaan hän on ollut mukana kanavan suunnittelussa, tämän jälkeen kanavapäällikkönä ja vuosina 1990–1996 Järvi- Suomen merenkulkupiirin päällikkönä. Hän on osallistunut asiantuntijana myös uutta vuokrasopimusta koskeneisiin neuvotteluihin.

Tilaisuus on avoin ja maksuton yleisölle. Tervetuloa!

Lisätietoja:
Killan puheenjohtaja Matti J. Kuronen, matti.kuronen(at)pp.inet.fi, p. 0400 552 067 ja
Killan sihteeri Tanja Karppinen, tanja.karppinen(at)lut.fi, p. 0400 811 233.


Ei kommentteja: