keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Maailmankuulu Terem-Quartet Lappeenrannassa!

EU-Venäjä -innovaatiofoorumi tuo Lappeenrantaan sadoittain kansainvälisiä merkkihenkilöitä, mutta myös yhden maailman kysytyimmistä kansansoitinyhtyeistä, Terem-Quartetin, joka nousee kaupunginteatterin lavalle tiistaina 25.5.2010 klo 19!

Pietarilainen Terem-Quartet soittaa uudella tavalla ja hyvin mukaansatempaavasti perinteisiä venäläisiä kansansoittimia. Kvartetin esityksessä kyytiä saavat niin bassobalalaikka kuin sorpaano- ja alttodromrat kuin harmonikkakin. Viime vuoden Euroviisuissakin lavalla nähty kvartetti esiintyy innovaatiofoorumin vieraiden lisäksi nyt myös lappeenrantalaisille ja muille kiinnostuneille.

Tänä päivänä Terem-Quartetia kutsutaan Pietarin ja Venäjän käyntikortiksi maailmalla. Heidät lähetetään matkaan, kun halutaan näyttää Venäjän parasta osaamista! Yli 20 toimintavuotensa aikana Terem Quartet on soittanut yli 2 500 konserttia 60 maassa sekä osallistunut 63 festivaaleille ympäri maailmaa.

Terem-Quartet
Lappeenrannan kaupunginteatterissa
Tiistaina 25.5.2010 klo 19.00


Lippujen hinnat:
aikuiset 19 euroa
lapset alle16 v., opiskelijat (opiskelijakortilla) ja SVS:n jäsenet 9 euroa

Lippuja saa ovelta ja etukäteen sekä Suomi-Venäjä-Seuran Lappeenrannan konttorilta osoitteesta Valtakatu 23. Yhteyttä voi ottaa myös allekirjoittaneeseen. :)

Terem-Quartetin kotisivu, venäjäksi ja englanniksi: Terem-Quartet

Terem-Quartet YouTubessa: Youtube-linkki

Terem-Quartet Facebookissa:
Englanninkielinen sivu
Toinen englanninkielinen sivu

Terem-Quartetin Lappeenrannan keikka Facebookissa: Facebook-tapahtuma, Terem-Quartet

Terem-Quartet Wikipediassa: http://en.wikipedia.org/wiki/Terem_Quartet

*Tanja, Suomi-Venäjä-Seuran Lappeenrannan osaston puheenjohtaja

Ei kommentteja: