keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kourula kuntoon! Kansalaisraatiin etsitään osallistujia alueeltamme!

Lappeenrannan kaupunki toteuttaa kolmannen kansalaisraadin. Tällä kertaa kansalaisraadin aihe liittyy olennaisesti Kourulan alue- ja liikekeskukseen.

Piia Haakana Kourulan kansalaisraadista:

"- Nyt innostan ja kannustan Kourulan alueen asukkaita olemaan osallistuvia ja aktiivisia ja ilmoittautumaan minulle jäseneksi tähän Kourula Kuntoon -kansalaisraatiin. Alueella asuvien ihmisten näkemykset ja mielipiteet sekä ennen kaikkea kehitysehdotukset ovat tälle Kourula Kuntoon -kansalaisraadille erittäin tärkeitä. Asia ei edisty, jos ei alueen asukkaat itse ole aktiivisia, Pia Haakana toivottaa mukaan asukastoimintaan. Ilmoittautumisaika kansalaisraadin jäseneksi loppuu maanantaina 27.10.2014. Kourula Kuntoon -kansalaisraati kokoontuu kolmesti eli to 6.11., ti 18.11. ja to 27.11, klo 16:30 – 18:30.

- Kansalaisraatiin on helppo ilmoittautua, joko Lappeenrannan kaupungin nettisivujen kautta tai sitten ihan soittamalla minulle suoraan tai laittamalla sähköpostia, Pia Haakana innostaa Kourulan alueen asukkaita tarttumaan tilaisuuteen. Peräänkuulutan vielä asukkaan yksilövastuuta oman asuinalueen hyväksi. Kansalaisraati kokoontuu kolmesti marraskuun aikana. Jos tahtoo jotain saada, on myös hiukan annettava ajastaan ja ajatuksistaan – se ei ole loppujen lopuksi paljon, toteaa Pia Haakana."

Lisätietoja:
Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilö Pia Haakana, 040 5494 740 / pia.haakana(at)lappeenranta.fi.

Ilmoittautuminen raatiin suoraan Pialle tai tällä sivulla: http://www.lappeenranta.fi/Suomeksi/Palvelut/Asukas--ja-aluetoiminta/Lansialue-omaksi/Kourula-Kuntoon--kansalaisraati

Myös lainaukset otettu samalta sivulta (yllä).

Ei kommentteja: